Aug. 2017 – Erhvervsinvest erhverver Randers Reb International

Erhvervsinvest erhverver aktiemajoriteten i Randers Reb International, en førende og innovativ producent af tovværk.

Randers Reb har produceret tovværk siden 1840, og er i dag en moderne virksomhed med stor erfaring inden for stål- og fibertovsprodukter. Virksomheden har siden 2004 været ejet af John Staaling Eksport ApS (50%) og K. Laursen Holding A/S (50%).

”Vi er meget tilfredse med Randers Rebs rejse de seneste år og det kommercielle fokus, som ledelsen har haft, stærkt hjulpet af dedikerede medarbejdere i både Danmark og Litauen. Jeg er glad for sammen med ledelsen, at have været med til, at løfte virksomheden til sit nuværende niveau. Vi overdrager en god virksomhed til Erhvervsinvest, som vi ser som den ideelle fremtidige ejer, der kan være med til at skabe yderligere vækst fremadrettet,” fortæller Jan List Christensen, tidligere bestyrelsesformand i Randers Reb.

Produkterne sælges til attraktive nicher, herunder: fiskeri, legepladser og møbler og afsættes i mere end 70 lande i Europa, Syd- og Nordamerika og Asien-Pacific.

Virksomheden ligger i Randers og Alytus i Litauen. 11 af de ca. 100 ansatte arbejder i Randers og de resterende i Alytus.

Produktionen blev flyttet fra Randers til Litauen i 2002 som led i en omstrukturering og er i dag moderne og veldrevet. Den litauiske produktion og virksomhedens fokus på attraktive nicher er stærkt medvirkende til den positive udvikling de seneste år.

”Vi er imponeret over udviklingen i Randers Reb. Virksomheden er et rigtig godt eksempel på en dansk industrivirksomhed, hvor det er lykkes at producere i Østeuropa uden at komplicere processen fra fabrik til slutbruger. Randers Reb er en god og veldreven virksomhed med en stærk international profil, der har oplevet betydelig vækst de seneste år. Vi ser et yderligere potentiale i virksomheden og ser frem til at samarbejde med ledelsen om den videre udvikling,” udtaler direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest Thomas Marstrand.

Randers Reb har siden 2013 haft betydelig vækst i både omsætning og indtjening, primært drevet af fiskeri- og legepladssegmentet.

”Vi er glade for at kunne sende Randers Reb videre til Erhvervsinvest, som jeg ser som den helt rigtige partner til at hjælpe virksomheden videre på dens rejse,” fortæller Mogens Freundlich Andersen, tidligere bestyrelsesmedlem i Randers Reb.

Print version
PDF

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Thomas Marstrand, Managing Partner i Erhvervsinvest, telefon: +45 21 65 93 26

Jan List Christensen, tidl. Bestyrelsesformand, telefon: +45 21 65 05 66

Mogens Freundlich Andersen, tidl. Bestyrelsesmedlem, telefon: +45 40 54 19 11