Dec. 2018 – Erhvervsinvest erhverver Arminox

Erhvervsinvest erhverver Arminox A/S en førende leverandør af rustfrit armeringsstål, samt rustfrie murstens- og tagstensbindere til byggeindustrien

Arminox, der blev grundlagt i 1950, er en førende leverandør af rustfrit armeringsstål til store infrastruktur projekter, i hele verden, samt den førende producent af rustfrie murstens- og tagstensbindere i Danmark.

Arminox har sit hovedkontor i Mønsted, hvor 24 af de i alt 31 medarbejdere arbejder, samt datterselskaber i Dubai og Canada.

”Vi er meget tilfredse med den udvikling, som Arminox har gennemgået over de seneste år. Sammen med vores dygtige medarbejdere, er der skabt et solidt fundament for yderligere vækst. Vi er glade for at have fundet en partner der kan hjælpe os med fortsat at udvikle Arminox’s forretningsområder,” fortæller Jan List Christensen, CEO i Arminox.

”Jeg er stolt over Arminox og den udvikling virksomheden har været igennem. Vi overdrager en god virksomhed, med dygtige og dedikerede medarbejdere, til Erhvervsinvest. Jeg har et godt kendskab til Erhvervsinvest fra tidligere i forbindelse med salget af Randers Reb International og er overbevist om at det er en god ejer for Arminox” fortæller Knud Laursen, tidligere hovedaktionær i Arminox.

Arminox er anerkendt over hele verden for deres viden om rustfrit armeringsstål til store infrastruktur projekter – samt deres betydelige position og brand indenfor murstens- og tagstensbindere i Danmark.
Som eksempel på store infrastruktur projekter som Arminox har leveret rustfrit armeringsstål til, kan nævnes Shenzen Western Corridor i Hongkong der forbinder Hongkong og Kina og en 6-sporet motorvej mellem Abu Dhabi og fastlandet i De Forenede Arabiske Emirater.

“Arminox er en veldrevet virksomhed med et skalerbart produktions setup og en stærk international profil, der har oplevet stabil vækst de seneste år. Vi ser et yderligere potentiale i virksomhedens kompetencer og viden indenfor rustfrit armeringsstål stål, samt rustfrie murstens- og tagstensbindere og ser frem til at samarbejde med ledelsen og de dygtige medarbejdere om den videre udvikling,” udtaler direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest Thomas Marstrand.

Print version
PDF

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Thomas Marstrand, Managing Partner i Erhvervsinvest, telefon: +45 70 20 32 95 eller +45 21 65 93 26

Jan List Christensen, CEO i Arminox A/S, telefon: +45 21 65 05 66

Om Arminox A/S, www.arminox.dk
Om Erhvervsinvest, www.erhvervsinvest.dk