Feb. 2013 – Erhvervsinvest sælger fugepistol virksomhed til børsnoteret schweizisk koncern

Erhvervsinvest har efter en eksklusiv proces solgt aktierne i den Greve baserede fugepistol virksomhed Krøger til Sulzer. Sulzer, der blev etableret i 1834 i Wintherthur i Schweiz er en børsnoteret koncern som blandt andet fremstiller blandingsspiraler og patroner til fugepistoler.

Krøger har i løbet af de seneste 50 år udviklet et ledende sortiment af højkvalitets manuelle-, pneumatiske- og batteridrevne 1 og 2 komponent fugepistoler til en række industri- og byggesektor applikationer.

Senior Vice President i Sulzer Mixpac, Oliver Bailer udtaler: ”Akkvisitionen styrker Sulzer Mixpac’s position som global markedsleder inden for blandings- og doseringsapplikationer. Sulzer’s globale operationelle set-up og distributionsnetværk vil give Krøger adgang til nye geografiske markeder og segmenter.”

Administrerende direktør i Krøger, Peter Gad udtaler: ”Det har været en stor fornøjelse at arbejde de seneste år med udviklingen af Krøger, og jeg ser frem til at kunne udnytte de muligheder det nye ejerskab giver.”

Managing partner i Erhvervsinvest, Thomas Marstrand udtaler: ”Vi er tilfredse med den udvikling Krøger har været igennem siden vi sammen med ledelsen erhvervede virksomheden i 2005 i forbindelse med et generationsskifte. Der er investeret betydeligt i produktudvikling og Krøger har introduceret en række attraktive produkter og har en spændende pipeline af nye produkter som forventes introduceret inden for den nærmeste fremtid. Vi er stolte over at have været med til – sammen med ledelsen og medarbejderne – at udvikle Krøger til det niveau virksomheden har nået i dag og mener, at Sulzer er den helt rigtige til at videreføre den positive udvikling.”

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Sulzer Mixpac AG:

Oliver Bailer, Senior Vice President

Telefon: +41 8177 2209 0 eller + 41 7957 0153 0

Krøger A/S:

Peter Gad, Adm. direktør

Telefon: 4395 0808 eller 2461 0727

Erhvervsinvest Management A/S:

Thomas Marstrand, Managing Partner og direktø

Telefon: 7020 3295 eller 2165 9326