Juni 2018 – Erhvervsinvest søger praktikant

Praktikant til Erhvervsinvest

Om Erhvervsinvest:

Erhvervsinvest er en dansk private equity fond, der investerer i mindre og mellemstore sunde, veldrevne – primært – danske virksomheder, typisk med en omsætning i intervallet DKK 50-500 mio. Vi har DKK 3,4 mia. under forvaltning og har i dag 16 porteføljevirksomheder. Se yderligere på www.erhvervsinvest.dk.

I begyndelsen af 2017 etablerede Erhvervsinvest sin 4. fond, som har en kapital på DKK 1,5 mia., der skal investeres over de kommende år. Parallelt hermed udvikles porteføljevirksomheder i fond 2 og 3, med sigte på et salg inden for en overskuelig årrække.

Erhvervsinvest Management A/S fungerer som rådgiver for Erhvervsinvest-fondene. Vi er p.t. 7 ansatte. For at styrke organisationen yderligere søger vi nu en velmotiveret praktikant, der er under et relevant videregående uddannelsesforløb, med start fra primo september 2018 eller primo februar 2019. Tidligere praktikanter har deltaget i arbejdet med såvel nye investeringer som opfølgning på og udvikling af eksisterende porteføljevirksomheder.

Om jobbet:

  Arbejdsopgaverne vil bl.a. være at bistå i forbindelse med:
  • Analyse og værdiansættelse af opkøbs- og tilkøbsmuligheder
  • Udarbejdelse af branche-, markeds- og finansielle analyser
  • Gennemførelse af transaktioner herunder due diligence, forhandlinger og forberedelse af investeringsindstillinger
  • Strategisk forretningsudvikling af vores porteføljevirksomheder
  • Exits
  • Rapportering til vore investorer, medaktionærer og bestyrelse
  • Diverse ad hoc opgaver

Den rette kandidat:

Vi søger en dygtig og ambitiøs kollega og forventer, at du:
• Er i gang med en videregående økonomisk uddannelse i toppen af din årgang (fx cand.merc., cand.merc.aud) som senest afsluttes sommeren 2019
• Har stærke analytiske evner og erfaring med værdiansættelse og finansiel modellering
• Har god kommerciel og strategisk forståelse med evnen til at præsentere problemstillinger og løsninger over-skueligt og letforståeligt
• Har en positiv og proaktiv indstilling og forudsætninger for at arbejde effektivt både individuelt og i samarbejde med kollegaer og eksterne parter
• Har en udadvendt personlighed, samt at du både er nysgerrig, hårdt og hurtigt arbejdende.

Vi tilbyder:

  • Spændende, lærerige og udviklende muligheder i en dynamisk organisation

  Ansøgning:

  Passer ovenstående på dig, bedes du venligst – og snarest muligt – sende en ansøgning vedlagt CV og eksamenskarakterer på mail til Associate Anders Møberg Eriksen på (ae@erhvervsinvest.dk) eller Associate Kasper Sandø Jensen på (kj@erhvervsinvest.dk) samt hvornår du har mulighed for at starte.

  Yderligere spørgsmål kan rettes til Associate Anders Møberg Eriksen, telefon 24 28 33 47 eller Associate Kasper Sandø Jensen, telefon 24 28 33 48.

  Alle henvendelser behandles naturligvis strengt fortroligt.

  Ansøgningsfrist den 15. august 2018 – kandidater vil løbende blive kaldt til samtale.

   

  Erhvervsinvest investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder i forbindelse med generations- og ejerskifter. Investorerne i Erhvervsinvest er blandt andet: Danica Pension, Nykredit, AP Pension, Argentum, Fagbevægelsens Erhvervsinvestering, Spar Nord Bank, Sparekassen Kronjylland og CW Obel.

Print version
PDF