Maj 2021 – Erhvervsinvest sælger PCH Engineering A/S

KK Group erhverver PCH Engineering A/S

KK Group, moderselskabet til KK Wind Solutions, køber PCH Engineering A/S (PCH), som har specialiseret sig i udvikling, produktion og salg af vibrationsmonitorer til realtids overvågning af strukturer og maskiner. KK Wind Solutions er en førende global leverandør af elektromekaniske systemer til vindindustrien og erhverver PCH Engineering fra den nuværende majoritetsejer Erhvervsinvest III K/S.

PCH’s kernekompetence er vibrationsovervågning. PCH besidder i dag en unik kompetence på vibrationsområdet og var f.eks. blandt de første til at lave en digital vibrationsmonitor.

Selskabets produkter er af meget høj kvalitet og med et højt sikkerheds- og funktionalitetsniveau. Kunderne er store globale blue chip OEM-producenter i vindmølle- og maskinindustrien. Mere end 80% af omsætningen er eksport.

PCH Engineering er en stærk virksomhed med en imponerende produktplatform, og deres dybe kompetencer inden for vibrationsovervågning er uden sidestykke i vores branche“, udtaler Chlinton A. Nielsen, administrerende direktør, KK Wind Solutions.

Sune Lilbæk, direktør hos PCH Engineering A/S, udtaler:

Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling af PCH Engineering A/S. Vi forventer sammen med KK Group at satse på yderligere udvikling af såvel produktprogrammet som nye og udvalgte markedssegmenter med afsæt i vores nyudviklede monitor-platform. PCH har i Erhvervsinvest haft en ejer, der har sikret overgangen fra ejer-ledet virksomhed samt fortsat investeringerne i udvikling og kommercialisering af produktporteføljen. Jeg er overbevist om, at KK Group i samarbejde med vores kompetente medarbejdere vil være i stand til at fortsætte den positive udvikling fremadrettet.

Direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest, Thomas Marstrand, udtaler:

Vi er meget tilfredse med den udvikling, som PCH har gennemgået i vores ejerperiode, hvor selskabet har cementeret sin position som den ledende aktør inden for vibrationsmonitorer til vindmølle- samt maskinindustrien. Der er skabt et stærkt fundament for yderligere vækst i begge industrier, og vi er trygge ved at overlade selskabet samt dets fremtid til KK Group. Vi vil gerne takke alle medarbejdere for en stor indsats og et godt samarbejde gennem årene.

 

Print version
PDF

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Thomas Marstrand, Managing Partner og direktør, Erhvervsinvest, telefon: +45 70 20 32 95 eller +45 21 65 93 26

Sune Lilbæk, Direktør, PCH Engineering A/S, telefon: +45 45 76 87 76 / e-mail: pch@pch-engineering.dk

Kenneth Damm Hansen, Marketing & Communication Manager, KK Wind Solutions A/S, telefon: +45 24 76 37 99 / e-mail: kehan@kkwindsolutions.com

Om Erhvervsinvest, www.erhvervsinvest.dk

Om PCH Engineering, www.pch-engineering.dk

Om KK Wind Solutions, www.kkwindsolutions.com