Erhvervsinvest erhverver Delika Food Group A/S

Erhvervsinvest erhverver Delika Food Group A/S, som er en førende dansk producent af højkvalitets kødprodukter inden for bl.a. pålæg, pølser og røgvarer samt leverandør af andre fødevarer.

Delika Food Group A/S (DFG) blev grundlagt i 2007 ifm. købet af Delika A/S, hvortil der efterfølgende er lavet 6 tilkøb, herunder AJ Skjern, Carl Vollstedt, Sørwi, Eberhart, Dexters Delikatesser og Pølsefabrikken Rico. DFG har udviklet sig til en førende dansk producent af højkvalitets produkter inden for bl.a. pålæg, pølser og røgvarer samt leverandør af andre fødevarer til et bredt udsnit af kunder inden for detail og foodservice i Danmark og den tyske grænsehandel.

DFG flyttede pr. 1. november 2021 ind i nyt hovedkontor i Horsens, hvor 15 af de i alt 141 medarbejdere er lokaliseret. De resterende ansatte er fordelt mellem DFGs tre produktionsfaciliteter i Aalborg, Haderslev og Engesvang samt på det nyligt udvidede distributionslager i Skjern.

Vi er særdeles tilfredse med DFG-koncernens udvikling i løbet af vores ejerperiode. Sammen med vores dygtige og dedikerede medarbejdere er der succesfuldt integreret 6 tilkøb, der er opnået en stigende profitabilitet – selv under COVID-19 nedlukningen – og vi står nu med et solidt fundament for yderligere vækst. Med Erhvervsinvest føler vi, at vi har fundet den rette partner, der kan hjælpe os med den fortsatte udvikling af virksomheden,” fortæller Kurt Møller, CEO i DFG.

DFG er inden for foodservice og detailhandlen anerkendt for kvalitetsprodukter, leveringssikkerhed og fleksibilitet.

De to tidligere hovedaktionærer, Kurt Møller og Tom Elert, hvor sidstnævnte har været bestyrelsesformand, fortsætter begge som aktionærer i DFG. Derudover fortsætter Kurt Møller som CEO og Tom Elert som bestyrelsesmedlem.

Investeringen er den 9. investering i fonden, Erhvervsinvest IV, hvor der er et kapitaltilsagn på ca. DKK 1,5 mia.

DFG er en meget veldreven virksomhed med et godt produktions- og distributionssetup, og hvor slagterhåndværket stadigvæk i stor grad er kernen i fremstillingen af DFGs kvalitetsprodukter. DFG har et klart potentiale i at tilbyde forbrugerne yderligere valgmuligheder inden for kvalitetsfødevarer og i overensstemmelse med tidens tendenser i relation til lokale fødevarer, convenience og bæredygtighed. Vi ser frem til samarbejdet med ledelsen og de engagerede medarbejder samt at fortsætte den positive udvikling af DFG blandt andet ved yderligere tilkøb,” udtaler Managing Partner og direktør i Erhvervsinvest, Thomas Marstrand.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Thomas Marstrand, Managing Partner og direktør, Erhvervsinvest, telefon: +45 21 65 93 26

Kurt Møller, CEO i Delika Food Group A/S, telefon: +45 27 22 11 76

Om Delika Food Group
Delika Food Group A/S er en førende dansk producent af højkvalitets kødprodukter inden for bl.a. pålæg, pølser og røgvarer samt leverandør af andre fødevarer. Delika Food Group har i dag omkring 140 medarbejdere og hovedsæde i Horsens samt produktionsfaciliteter i Aalborg, Haderslev og Engesvang. Delika Food Group har derudover et distributionslager i Skjern. Se mere på https://delikafoodgroup.dk

Om Erhvervsinvest
Erhvervsinvest investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder i forbindelse med generations- og ejerskifter.

Investorerne i Erhvervsinvest er blandt andet: Nykredit, Argentum, AP Pension, Danica Pension, Spar Nord Bank, Sparekassen Kronjylland, AKF Invest CPH og CW Obel. Se mere på www.erhvervsinvest.dk

Forrige
Forrige

Erhvervsinvest sælger CC European Retail

Næste
Næste

Erhvervsinvest sælger G&O Maritime Group