Erhvervsinvest erhverver Bisca A/S

Erhvervsinvest erhverver Bisca A/S – en førende dansk producent af kager, kiks mv. 

Den endelige gennemførsel af transaktionen afventer sædvanlige myndighedsgodkendelser. 

Bisca er en dansk producent af kager, kiks mv., der blev grundlagt i 1890. Bisca har produktion i Stege på Møn og administration, salg og marketing i Albertslund. 

Bisca sælger primært mærkerne Karen Volf, Karen’s Bakery, Snøfler, All in one, Bisca, Bakkegården og MØN, foruden i et vist omfang at tilbyde private label-produktion, der tilsammen tilbyder forbrugerne et bredt sortiment af kager og kiks mv., der primært sælges gennem detailforhandlere i Norden og i Nordamerika. Derudover sælges en mindre andel gennem foodservice-kanaler. Bisca omsætter for mere end DKK 400 mio. 

”Vi har oplevet betydelig vækst i både omsætning og bundlinje hos Bisca de senste år. Med vores solide brandportefølje og et engageret hold er vi klar til at udnytte mulighederne på både eksisterende og nye markeder. Jeg ser frem til at indlede et nyt og spændende kapitel for Bisca” udtaler Kristian Walsøe, CEO i Bisca. 

Investeringen er den 2. platformsinvestering i Erhvervsinvest V. 

”Bisca er et robust og markedsledende selskab med et sundt fundament. Vi er entusiastiske over de mange lovende muligheder, der tegner sig både i forhold til eksisterende og nye markeder. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Biscas dygtige medarbejdere for at fortsætte med at udvikle og vækste virksomheden” udtaler Partner i Erhvervsinvest, Kristian la Cour. 

Yderligere information: www.bisca.dk 

Om Erhvervsinvest 

Erhvervsinvest investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder i forbindelse med generations- og ejerskifte.  

Investorerne i Erhvervsinvest er blandt andet: AP Pension, Velliv, Nykredit, Spar Nord Bank, Sparekassen Kronjylland og AKF Invest CPH. 

Yderligere information: www.erhvervsinvest.dk 

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: 

Kristian Walsøe, CEO, Bisca 

Telefon: 41 79 79 79 

Kristian la Cour, Partner, Erhvervsinvest 

Telefon: 24 28 33 52 

Forrige
Forrige

Design Eyewear Group solgt til et konsortium af minoritetsinvestorer

Næste
Næste

Bogballe A/S og Bredal A/S sammenlægges