Delika Food Group A/S overtager aktiviteterne i Skare Food A/S

Delika Food Group A/S overtager aktiviteterne i pålægsvirksomheden Skare Food A/S

Delika Food Group A/S (DFG) som er ejet af Erhvervsinvest, har i dag indgået en bindende aftale om at erhverve aktiviteterne i Skare Food, som omfatter to kødforædlende fabrikker i henholdsvis Christiansfeld og Århus.

Transaktionen er – som det eneste – betinget af en godkendelse fra Konkurrence– og Forbrugerstyrelsen.

Fabrikkerne i Christiansfeld og Århus har igennem en årrække været leverandør af højkvalitet pålægsprodukter til såvel det danske marked som til eksport.

I Delika Food Group-regi er vi meget tilfredse med overtagelsen af de to fabrikker, som øger vores kapacitet og især vores eksportandel betydeligt. Vi ser frem til fortsat at betjene kunder i ind- og udland med produkter af høj kvalitet. Vi tror at store dele sortimentet fra fabrikkerne i Christiansfeld og Århus kan supplere de sortimenter DFG allerede har og kan danne rammen for at sikre konkurrencedygtige sortimenter til dansk detailhandel produceret i Danmark på danske fabrikker,” udtaler Managing Partner og direktør i Erhvervsinvest, Thomas Marstrand.

Der er ansat 193 medarbejdere på de to fabrikker og alle medarbejdere er omfattet af overdragelsen.

Vi ved at det både er dygtige og engagerede medarbejdere, der er ansat på fabrikkerne, og vi ser frem til at byde alle medarbejderne velkommen i DFG og ser frem til et godt samarbejde med alle. Vi håber at kunne fastholde en betydelig del af de nuværende medarbejdere, og håber i den forbindelse at nuværende kunder bakker op om overtagelsen” udtaler Claus Juel-Jensen, Formand for DFG.

Om Delika Food Group

Delika Food Group A/S blev grundlagt i 2007 efterfølgende blev gennemført 6 tilkøb, bl.a. AJ Skjern, Carl Vollstedt, Sørwi og Eberhart. DFG har udviklet sig til en førende dansk producent af højkvalitets produkter inden for bl.a. pålæg, pølser og røgvarer samt leverandør af andre fødevarer til et bredt udsnit af kunder inden for detail og foodservice i Danmark og den tyske grænsehandel.
DFG har i alt 142 medarbejdere fordelt på DFGs tre produktionsfaciliteter i Aalborg, Haderslev og Engesvang samt på distributionslager i Skjern og kontoret i Horsens. DFG omsatte i 2021/22 for DKK 488 mio.

Yderligere information: www.delikafoodgroup.dk

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Thomas Marstrand, Managing Partner og direktør, Erhvervsinvest, telefon: +45 21 65 93 26

Claus Juel-Jensen,, Formand, Delika Food Group A/S, telefon: +45 61 62 18 18

Om Erhvervsinvest
Erhvervsinvest investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder i forbindelse med generations- og ejerskifter.

Investorerne i Erhvervsinvest er blandt andet: AP Pension, Velliv, Nykredit, Spar Nord Bank, Sparekassen Kronjylland og AKF Invest CPH. Se mere på www.erhvervsinvest.dk

Forrige
Forrige

Bogballe A/S og Bredal A/S sammenlægges

Næste
Næste

Erhvervsinvest erhverver estron A/S