Erhvervsinvest erhverver estron A/S

Erhvervsinvest erhverver estron A/S – en førende dansk producent af højkvalitets miniature tråde, kabler og konnektorer til høreapparater og øvrige højkvalitets audio produkter

estron A/S (estron) der er etableret i 1994 har udviklet sig til at være en førende udvikler og producent af miniature tråde, kabler og konnektorer, som primært anvendes til høreapparater, men også til audio- og kommunikationsprodukter af høj kvalitet.

estron beskæftiger mere end 450 medarbejdere og har fabrikker i Danmark, Vietnam og Mexico, mens salg og udvikling foregår fra hovedkontoret i Them, tæt ved Silkeborg. Komponenterne fremstilles på specialbyggede maskiner, der er bygget og designet in-house.

estron har en stærk organisation med fantastiske kompetencer og produkter, som gør virksomheden unik og markedsførende i sin niche. Med en klar strategi er estron klar til yderligere vækst gennem videreudvikling af strategiske partnerskaber samt ekspansion af både produktprogrammet og nye markedssegmenter. Jeg ser frem til et nyt og spændende kapital for estron i samarbejde med Erhvervsinvest,” siger Peter Lyhne Uhrenholt, CEO i estron.

estron leverer komponenter til alle de største høreapparatsproducenter og er især anerkendt for deres høje kvalitet, der er et krav som leverandør til den medicinske industri. estron leverer komponenter af samme høje kvalitet til aktører inden for kommunikation, såsom sikkerhed/militær, og til professionelle i lydbranchen.

Allan Sørrig Dodt, der stiftede estron sammen med Lars Elgård Nielsen, fortsætter som bestyrelsesmedlem samt investor og udtaler:

estron har været på en værdiskabende rejse over de seneste år, og der er stadig en masse potentiale i selskabet. Jeg ser nu frem til at fortsætte udviklingen af estron i samarbejde med Erhvervsinvest.

I bestyrelsen indtræder desuden Anders Schnettler Kristensen, CEO for Gaming A/S og tidligere CSO for WS Audiology som formand, og Sune Lilbæk, direktør for PCH Engineering. Nuværende medejere Allan Sørrig Dodt, Lars Elgård Nielsen og Poul Thyregod fortsætter alle som aktionærer i estron.

Investeringen er den første investering i Erhvervsinvest V, hvor der er et kapitaltilsagn p.t. på mere end DKK 1,1 mia.

estron er en sund og veldreven virksomhed og markedsledende i sin niche. Virksomheden står overfor flere meget interessante muligheder med såvel nuværende kunder som på nye markeder. Vi glæder os til i samarbejde med ledelsen og de dygtige medarbejdere at fortsætte udviklingen af virksomheden” udtaler Managing Partner og direktør i Erhvervsinvest, Thomas Marstrand.

Se mere på www.estron.dk

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Thomas Marstrand, Managing Partner og direktør, Erhvervsinvest, telefon: +45 21 65 93 26

Allan Sørrig Dodt, stifter af estron, telefon: +45 40 56 18 36

Peter Lyhne Uhrenholt, CEO, estron, telefon: +45 22 42 64 59

Om Erhvervsinvest
Erhvervsinvest investerer i mindre og mellemstore danske virksomheder i forbindelse med generations- og ejerskifter.

Investorerne i Erhvervsinvest er blandt andet: AP Pension, Velliv, Nykredit, Spar Nord Bank, Sparekassen Kronjylland og AKF Invest CPH. Se mere på www.erhvervsinvest.dk

Forrige
Forrige

Delika Food Group A/S overtager aktiviteterne i Skare Food A/S

Næste
Næste

Erhvervsinvest sælger CC European Retail